In uw winkelmandje: 0 Artikel, 0,00 EUR

Opwindbare noodradio als informatiepunt

Radio met opwindzwengel of op zonne-energie

Meestal ben je blij als de schreeuwerige reklame van radio en tv even eindigen, maar nu is er opeens volledige radiostilte en informatieloosheid.

Zelfs indien de radio zenders nog zouden uitzenden zal je vast toestel geen kik geven zonder stroom.
Bovendien zijn digitale netwerken waarschijnlijk gevoeliger dan de oude vertrouwde radiostations die rechtstreeks uitzenden.

Een radio met opwindzwengel of op zonne-energie oplaadbare batterij is dan plots de enige bron van kontakt met de buitenwereld.

Deze survivalradiootjes lijken wel uit de middeleeuwen te stammen in vergelijking met het Ipod en internetgeweld dat we gewoon zijn, maar ze leveren wel de nodige verbinding met de buitenwereld.

Dikwijls zitten er nog extra gadgets op die hem ook nuttig maken tijdens een verlof met de tent of de camper. Een kompas, een ingebouwde Led verlichting ....

Voorbeelden noodradio's voor preppers

belgium - belgian - preppers - belgie - survival - foodstock - rocket stove - envirofit - noodverlichting - be prepared - noodsituaties - voorbereid zijn - vleesvervangers - zelfredzaamheid - survivalfood - hooimadam - hooikist - thermoskoken - woodgas stove - wildstoves - zelfvoorziening - preparedness - british berkefeld - sterasyl