Winkelmandje tonen (0 Artikel) Verlanglijstje tonenNaar de kassa
Preppers Thuiswinkel

Biologische wapens met builenpest een plan van IS

IS onderzoekt hoe het biologische wapens kan maken

Een op de terreurgroep Islamitische Staat buitgemaakte laptop toont aan dat IS op zijn minst onderzoekt hoe het biologische massavernietigingswapens kan ontwikkelen.
Die wapens zouden de terreurgroep in staat moeten brengen om de dodelijke builenpest te verspreiden bij hun slachtoffers.
Dat schrijft het magazine Foreign Policy, dat de documenten op de laptop in handen kreeg.
Intussen kwam aan het licht dat IS ook drones inzet om posities van de vijand te bepalen.

De laptop werd volgens Foreign Policy buitgemaakt op IS door een gematigde Syrische rebellengroep in het noorden van het land. De aanval vond in januari van dit jaar plaats in de provincie Idlib, dicht bij de grens met Turkije.

De laptop zou in een verborgen sectie in totaal 35.347 bestanden, goed voor 146 gigabyte, bevatten in meer dan 2.000 mappen. Het gaat voornamelijk om religieus geïnspireerde documenten in het Frans, Engels en Arabisch, met daarin ideologische rechtvaardigingen voor jihadistische organisaties. Ook bevat hij video's van bijvoorbeeld Osama Bin Laden, handleidingen over hoe bommen te maken of auto's te stelen, tips om vermommingen te gebruiken, enzovoort.

Biologisch wapen - Ratten met builenpest

Maar uit de documenten moet, nog steeds volgens Foreign Policy, ook blijken dat de eigenaar zichzelf aan het leren was hoe hij biologische wapens kon gebruiken voor een massale aanval op het Westen. Die eigenaar is een Tunesische chemie- en fysicastudent die zijn land verlaten heeft om te gaan vechten met IS. De biologische aanval moest volgens een 19 pagina's tellend document plaatsvinden door een ziekte te verspreiden die in onze contreien al honderden jaren is uitgeroeid: de builenpest. © Foreign Policy.

Tijdens de Middeleeuwen maakte de pest in onze contreien tientallen miljoenen doden.
De laatste grote uitbraak in West-Europa dateert al van begin 18de eeuw. Wikipedia ziet het zo

Biologisch wapens zijn goedkoop

"Het voordeel van biologische wapens is dat ze niet veel kosten en toch veel levens kunnen eisen", zo klinkt het in het document. Daarin staat ook hoe het wapen eerst getest kan worden: "Wanneer de microbe is ingebracht in kleine muizen, zouden de symptomen van de ziekte binnen de 24 uur zichtbaar moeten worden." En ook: "Gebruik kleine granaten samen met het virus, en gooi ze in afgesloten ruimtes als metrostellen of voetbalstadions. Doe dat zo dicht mogelijk bij de airconditioning."

De laptop bevat ook een fatwa van een extremistische islamitische geestelijke die het gebruik van massavernietigingswapens goedkeurt "als er geen andere manier is om de ongelovigen te verslaan".

Tot nu toe nog geen bewijs van biologische wapens

Foreign Policy wijst er wel op dat geen enkel document een bewijs levert dat IS al over een massavernietigingswapen of een virus beschikt. Al Qaida probeerde er jaren aan te werken en experimenteerde er veel mee, maar slaagde er nooit in.
Te vrezen valt wel dat in het grote gebied dat IS op dit moment in handen heeft in Syrië en Irak, wetenschappers in alle rust achter de frontlinies kunnen werken aan wapens.
Ze hebben daartoe ook de nodige middelen tot hun beschikking, bijvoorbeeld in de universiteit in Mosoel of in de zelfverklaarde hoofdstad Raqqa.

Bron : De Morgen van Zaterdag 30 augustus 2014

Preventie : je weerstand extra opbouwen

Zilverwater en een Hulda Clark Zapper horen thuis in het arsenaal van een goed voorbereide prepper.
Is je darmfunktie als zetel van je immuunssyteem niet optimaal , ondersteun die dan met :
Chiazaden , Chlorella , Colonlife , Voedingsconcept Vianesse . Of een combinatie ervan.

Translate This Website

Beschikbare producten

Deel dit met vrienden

Zelfredzame Bezoekers

Preppers

+noodsituaties
+belgian
+preppers
+belgie
+survival
+foodstock
+preparedness
+envirofit
+rocket stove
+noodverlichting
+be prepared
+british berkefeld
+steracyl
+noodsituaties
+zelfredzaamheid
+voorbereid zijn
+prepping
+vleesvervangers
+survivalfood
+hooikist
+thermoskoken
+woodgas stove
+zelfvoorziening

Bedanking Bedanking na bestelling Dank voor je inzending of bestelling Verkoopsvoorwaarden Preppershop Privacy Preppershop

belgium - belgian - preppers - belgie - survival - foodstock - rocket stove - envirofit - noodverlichting - be prepared - noodsituaties - voorbereid zijn - vleesvervangers - zelfredzaamheid - survivalfood - hooimadam - hooikist - thermoskoken - woodgas stove - wildstoves - zelfvoorziening - preparedness - british berkefeld - sterasyl